R.C. Nautic de Castelló

4 - 20 D’AGOST

ZOO + Fakir i Kawak + Dj convidat

+ Fakir i Kawak + Dj Youthical Vybz Sound

ZOO + Fakir i Kawak + Dj convidat

ZOO
Després de girar per ixes i festivals de tot el país i d’actuar en localitats d’Alemanya, Suïssa, França, Regne Unit, Polònia, Bèlgica o Japó, la formació de Gandia tornarà a retrobar-es amb el públic de Castelló, amb un directe encara més potent on és barreja la música electrònica de ball amb el rap, els ritmes llatins i la música tradicional, on els veus de Panxo i Arnau destaquen en un format que combina Sound System amb vents, baix, percussions i guitarres.
Després de girar per sales i festivals de tot el país i d’actuar en localitats d’Alemanya, Suïssa, França, el Regne Unit, Polònia, Bèlgica o el Japó, la formació de Gandia tornarà a retrobar-se  amb el públic de Castelló, amb un directe encara més potent en el qual es mescla la música electrònica de ball amb el rap, els ritmes llatins i la música tradicional, on les veus de Panxo i
Arnau destaquen en un format que combina Sound System amb vents, baix, percussions i guitarres.

FAKIR I KAWAK
Quan dues grans artistes s’unixen en un nou projecte, la creativitat creix i s’expandix. Eixe axioma servix per a qualsevol context, però en l’espai de la creació, eixa mescla de sensibilitats, diferents punts de vista i habilitats, solen portar quasi sempre bons resultats. No parle d’una col·laboració esporàdica, sinó del treball en un àlbum, de la seua elaboració i estructura. D’eixes coordenades sonores i musicals que han de satisfer als dues, i representar els seues idees i particularitats.

Fakir i Kawak són reggae, dancehall, música urbana i del carrer. El seu primer treball units és Raag, i ja està causant sensació. Encara que ja és coneixien i s’admiraven, un dia van decidir donar el pas a treballar en equip. “Realment sempre hem fet música junts, dones dels inicis hem tingut molts moments en què els nostres camins s’han creuat, i dones de fa tres anys, arran
d’uns concerts de col·laboració organitzats pel que hui és el nostre dj Youthical Vybz, ens vam adonar que hi havia un potencial a explorar”,assenyala Kawak.
Quan dos grans artistes s’uneixen en un nou projecte, la creativitat creix i s’expandeix. Aqueix axioma serveix per a qualsevol context, però en l’espai de la creació, aqueixa mescla de sensibilitats, diferents punts de vista i habilitats, solen portar quasi sempre bons resultats. No parle d’una col·laboració esporàdica, sinó del treball en un àlbum, de la seua elaboració i estructura. D’aqueixes coordenades sonores i musicals que han de satisfer als dos, i representar les seues idees i particularitats.
Fakir i Kawak són reggae, dancehall, música urbana i de carrer. El seu primer treball units és Raag, i ja està causant sensació. Encara que ja es coneixien i s’admiraven, un dia van decidir fer el pas a treballar en equip. “Realment sempre hem fet música junts, des dels inicis hem tingut molts moments en els quals els nostres camins s’han creuat, i des de fa tres anys, arran d’uns
concerts de col·laboració organitzats pel qual hui és el nostre dj Youthical Vybz, ens vam adonarque hi havia un potencial a explorar”, assenyala Kawak.

 

Dj Youthical Vybz Sound

Sound de Reggae *Dancehall format per Peter *Selektah, Dani Lamperez i Dani Youthical l’any 2015 a la ciutat de Castelló. Amb un bon nombre d’actuacions a la seua esquena, Youthical Vybz Sound es caracteritza per punxar els sons més actuals de la música jamaicana com són el new roots i el dancehall, sense oblidar-se de l’escena nacional.

+ Fakir i Kawak + Dj Youthical Vybz Sound