R.C. Náutico de Castellón

4 - 20 AGOSTO

gastronomia

La gastronomia sempre ha sigut una part important de la nostra proposta. Però per a l’edició 2023 hem volgut anar un pas més enllà i ampliar els horitzons. Hem creat una nova i extensa zona gastronòmica que comptarà amb un aforament major i veurà tant la seua oferta culinària com el seu valor multiplicats.

Els cuiners locals Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci seran els encarregats de capitanear aquest nou espai. Ambdós des del guardonat Atalaya Restaurant (Alcossebre) han donat vida a una proposta gastronòmica creativa, dinàmica i lliure d’atadures. Una cuina de producte al servei de la matèria prima amb espai per les toques personals i contemporànies. Una visió de la gastronomia que els ha valgut una Estrella Michelin, un Sol de la Guia Repsol i ser guardonats per la Guia Roja.

Juntament amb ells també rebrem invitats d’altres zones d’Espanya com Kobika (Biscaia), actuals guanyadors del reconegut “Miniature Pinchos Congress” i finalista habitual del “Concurs Nacional de Pinchos de Valladolid”. I a més, amb l’objectiu de potenciar la marca Castelló, habilitarem lloc per als restaurants més representatius de la ciutat.

I en quant a l’oferta gastronòmica el protagonista absolut serà, com no podia ser d’altra manera, el producte local. Dintre comptarem amb un ample ventall d’elaboracions: bocadillos, brioches, molletes, baos, burgers, sandwiches, tostes, ximos i un llarguíssim etcètera. I a això sumarem a més una paradeta d’ostres per acompanyar amb vins i caves de la zona.