R.C. Nautic de Castelló

4 - 20 D’AGOST

VANESA MARTÍN

+Marie Bernete

VANESA MARTÍN

Gira » Siete veces si «
Vanesa Martin tornarà als escenaris a partir de març del 2022. Actualment, immersa en la promocionant la seua reedició “Siete veces si” en format digifile que inclou CD amb totes les cançons de la versió original de l’àlbum, més cinc cançons extra, a més d’un DVD que conté l’especial de Nadal de TVE ‘Vuela Conmigo’ amb la col·laboració d’artistes com Joaquín Sabina, Manuel Carrasco, Raphael, Lola Indigo, Pastora soler, India Martínez i Rosario, entre altres. El DVD també inclou cinc vídeos en directe pertanyents al seu recent concert en el WiZink Center de Madrid i els videoclips oficials.
Artista pop, intèrpret de veu inconfusible, poeta, gran compositora i instrumentista és un referent a Espanya i Llatinoamèrica. Acumula amb més de 730 milions de streams en plataforma digitals i ha aconseguit 9 discos de platí i 15 discos d’or.Les seues cançons conten històries, transmeten vida, i són capaces de posar-nos la pell del revés de pur sentiment. El seu talent ha sigut reconegut en nombroses ocasions amb diferents guardons com el Premi Ondas Millor Comunicació Musical, la Medalla d’Andalusia en el 2020,4 Premis Cadena Dial, 2 Premis LOS40 Music Awards, Premi Odèon Millor Artista Femenina i Premi Cadena100. Ha sigut coach en “La Voz Kids” de les dues últimes edicions.
El directe és una part essencial de la carrera de Vanesa Martín, ho avalen més de 300 concerts i 500.000 espectadors a Espanya, Amèrica i Europa només amb els seus dos últims treballs.

+Marie Bernete

Marie Bernete (Genk, 2001) és una jove música, compositora i cantautora hispà-belga. Als set anys va emigrar al costat de la seua família a O Barco de Valdeooras (Orense), i en 2015 van tornar a fer les maletes rumb a Castelló de la Plana: una infància plena de majúsculs canvis que van inspirar a l’artista a compondre ‘Peripècies’, el seu primer senzill. El seu to desenfadat i la seua imatge empoderada donen sentit a l’especial sensibilitat de les seues lletres, que reflecteixen indistintament la manera de la cantant d’enfrontar-se al món i la imperiosa necessitat d’assaborir i gaudir de cada segon de vida. Al seu torn, és una artista inquieta i conscient que té alguna cosa a dir. Les seues composicions combinen elements de música acústica amb el violoncel, instrument que practica des dels 8 anys. Actualment resideix i estudia Psicologia a València, i encara li esperen moltíssims camins per recórrer.