R.C. Náutico de Castellón

DEL 25 JULIO - 16 AGOSTO

Cuando te muerces el labio, el nou àlbum de Leiva, #1 en la llista de vendes

CUANDO TE MUERDES EL LABIO, el cinqué disc d’estudi de Leiva, encapçala la llista de vendes d’àlbums d’Espanya, englobant tant les reproduccions en streaming com les unitats venudes dels formats físics. A més, en la seua primera setmana de publicació, QUAN ET MOSSEGUES EL LLAVI també aconsegueix situar-se en el #1 de la llista de vendes de format vinil.

14 nous temes en companyia de 14 admirades i benvolgudes companyes hispà-llatines per a les quals Leiva ha compost expressament cadascuna de les cançons. Un treball que exposa sense ambages, intimitats i recolzades de l’ànima en un exercici de cançons preciosistes que reforcen la seua subtilesa, fondària i beutat amb la participació de Natalia Lacunza, Silvana Estrada, Ximena Sariñana, Natalia Lafourcade, Fer Casillas, Elsa i Elmar, Ely Guerra, Catalina García, Daniela Spalla, Gaby Moreno, Zoe Gotusso, Zahara, Nina de Juan i Tulsa. Un disc gravat a Ciutat de Mèxic amb Adan Jodorowsky a la producció i a Madrid amb Carlos Raya, mesclat en el prestigiós estudi Sonic Ranch situat en El Pas (Texas) i masteritzat per Stephen Marcussen a Califòrnia.

Les noves 14 cançons de Leiva s’han presentat sorprenents, originals formats que ens han deixat indiferents a ningú. Per a elevar la poètica i elegància del projecte, Leiva va comptar amb les seues afins Boa Mistura per als dissenys dels formats físics i, després de l’edició de ceràmica, va aparéixer el format CD, un “acordió” de sis cossos amb sis diferents portades i el vinil doble amb portada i contraportada en carpeta de dos cossos, tots dos amb el disseny encunyat.

¡Comparte este post!

Facebook
Twitter
LinkedIn