R.C. Nautic de Castelló

4 - 20 D’AGOST

THIS IS MICHAEL

THIS IS MICHAEL

EL SHOW SOBRE EL REI DEL POP DE MAJOR ÈXIT INTERNACIONAL
L’espectacle This Is Michael és l’homenatge al Rei del Pop que ha conquistat a seguidors de Michael Jackson de tot el món. Els espectadors són testimonis d’un vibrant concert de més de dues hores que, a més, compta amb cuidades escenografies icoreografies. Tot això, amb el fil  conductor dels grans èxits d’un de les icones indiscutibles de la música de l’últim segle.
El gran protagonista de l’espectacle és Lenny Jay, qui se suma a aquest projecte després d’haver protagonitzat diverses temporades del reeixit musical europeu Forever King Of Pop. La increïble semblança física i vocal entre Michael Jackson i Lenny Jay converteixen aquest espectacle en una experiència única que permet emocionar-nos recordant i vibrant amb l’etern
MJ. Cal destacar que Lenny Jay va ser triat per la família Jackson per a protagonitzar la veu de Michael en el musical que ha recorregut Europa i Amèrica i que ha venut més de 400.000 entrades durant els últims anys.
També forma part del xou Jennifer Batten, guitarrista que va compartir escenaris amb Jeff Beck. Així mateix, va fer vàries gires mundials com a guitarrista de Michael Jackson, portant la música del rei del pop a un estil més rocker i convertint-se en peça fonamental de temes com “Billie Jean”, entre molts altres.