R.C. Náutico de Castellón

4 - 20 AGOSTO

LEIVA

+ Ainda

LEIVA

LEIVA presenta el seu nou disc » Cuando te muerdes el labio» en SOM CASTELLÓ
El madrileny Leiva inicia el seu gira de presentació del seu nou disc “Cuando te muerdes el labio”. El seu nou disc està format per 14 temes interpretats a duo amb artistes femenines com Natalia Lafourcade, Zahara, Gaby Moreno o Natalia Lacunza entre altres.
Leiva promet tornar amb més força que mai després de l’aturada obligada que va suposar la pandèmia. No et quedes sense la teua entrada que segur que volen.
Leiva expandeix el seu univers creatiu amb Cuando te muerdes el labio, 14 noves composicions. Cançons on l’autor madrileny confidència sutures emocionals, clivelles i racons per on es colen escletxes de llum, sensacions en la corda fluixa, temes captivadors que, en si mateixos, captiven i sedueixen, però que guanyen en profunditat, sensibilitat i bellesa amb la participació d’una sèrie de cantants a les quals seguia la pista des de fa un temps i per a les quals ha escrit ad hoc cadascuna de les cançons.

Ainda

Esmeralda Escalante i Yago Escrivá van formar *Ainda l’any 2012 i des de llavors es van instal·lar com un dels projectes *indie més prometedors de l’escena llatinoamericana. Ja porten editats quatre discos on compten amb la col·laboració de Jorge *Drexler i *Bándalos Xinesos. Enguany, van formar part del *line-*up oficial del *Lollapalooza l’Argentina, del *Cosquín Rock i projecten el seu creixement a Espanya on acompanyaran a Leiva en el seu tour “Quan et mossegues el llavi” com a artistes convidats.

 

+ Ainda