R.C. Náutico de Castellón

4 - 20 AGOSTO

HOMBRES G

+ RESILIENTES ROCK BAND + LORD VISNÚ

HOMBRES G

Homes G creadors d’himnes generacionals com Sufre mamón, Venezia, Visite Nuestro Bar, Voy a pasármelo bien, Te quiero, Lo Noto o Temblando entre altres, faran un repàs a tots els seus èxits de més de 35 anys i ens avançaran cançons de ‘La Esquina de Rowland’ el seu flamant nou disc .Com a avançament al nou disc, Homes G estan aquests dies presentant el seu primer senzill ‘Se me sale el corazón’ un dueto amb Carlos Rivera en el qual David Summers reflexiona: “Parla de les ganes que tenim de veure a la gent des de l’escenari; és un crit d’esperança, que puguem tornar a viure la nostra vida normal, que no ho sabíem, però era meravellosa”

+ RESILIENTES ROCK BAND + LORD VISNÚ

RESILIENTES ROCK BAND

Resilientes Rock Band es un grupo de Castellón formado por Juan Pellicer a la voz principal, Javier Matheo guitarra y voces, León Pérez Bajo y voces y Juanmi Royo percusión y voces. Interpretan versiones de Rock y Pop de las años 80s y 90s con un toque personal y muy característico. Un repaso de los temas que quedaron grabados en nuestra memoria de esa época que forjó grupos tan conocidos como Los Ronaldos, Tequila, Barricada, Seguridad Social, Radio Futura, La Unión, Antonio Flores, Burning Etc

LORD VISNÚ

La música és la banda sonora de la seua vida, i conseqüentment, sempre li acompanya en els seus viatges , en la seua vida, en els seus somnis, en els seus alts i baixos… El seu concepte musical és ampli, eclèctic, lliure i impregnat de les seues experiències, dels viatges, de les seues emocions i sentiments. La manera d’alliberar tot el que porta dins és mitjançant la música, amb ella expressa la seua visió del món. Es podria dir sense cap dubte, que la música és una de les seues principals motivacions. Una de les peces clau per a somniar amb un món millor. Si el que estàs buscant és gaudir d’una sessió amb ànima, temàtica i gaudir d’un viatge amb la ment, sens dubte Lord Visnú és el selector musical que cerques.

Namasté!